<!-- Creeping line start --> <div class="creeping_line"> <marquee behavior="scroll"><a href="index.php">На узгодження з ФПУ надійшов черговий варіант проекту спільного наказу Міністерства охорони здоров'я України та Міністерства праці та соціальної політики щодо Порядку безоплатної видачі молока, з яким фахівці ФПУ не погоджуються, – зміни, що пропонуються, – погіршують існуючий порядок забезпечення працівників молоком, бо передбачають видачу молока лише у разі, коли гранично допустимі норми шкідливих речовин на підприємстві перевищено.<a/></marquee> </div> <!-- Creeping line end -->
Открываю эту же страницу в IE и нажимаю сохранить как html, сохраняется вот так.
<DIV class=creeping_line> <MARQUEE><A href="http://fpsu.genesisweb.com.ua/index.php">На узгодження з ФПУ надійшов черговий варіант проекту спільного наказу Міністерства охорони здоров'я України та Міністерства праці та соціальної політики щодо Порядку безоплатної видачі молока, з яким фахівці ФПУ не погоджуються, – зміни, що пропонуються, – погіршують існуючий порядок забезпечення працівників молоком, бо передбачають видачу молока лише у разі, коли гранично допустимі норми шкідливих речовин на підприємстві перевищено.<A></A></MARQUEE></DIV><!-- Creeping line end -->
You can post now and register later.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Здравствуйте, подскажите какой тег использовать для увеличения значения, пример на картинке.
Вроде, про такой тег я слышала. Если есть тег прогресс бар, значит и такое должно быть.
Question
skalinkin
Привет всем, создаю сайт на Джумле. при выводе контента в IE текст подчёркивается как ссылка.
открываю notepad->открыть->http://fpsu.genesisweb.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=90%3A-15-10-&catid=1%3A2009-06-19-18-32-02&Itemid=2〈=uk
нажимаю открыть
получаю вот это... ни каких пустых тегов а нету:
Открываю эту же страницу в IE и нажимаю сохранить как html, сохраняется вот так.
Edited by skalinkinLink to comment
5 answers to this question
Recommended Posts